keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Olisipa jo kesä


Opiskelijalle kevät on kiireisintä aikaa kun kesätyöhaut, tentit ja rästiin jääneet hommat painavat päälle. Onneksi omat kesäkuviot ovat selvillä ja täytyisi jaksaa vielä kuukauden verran painaa hommia ennenkuin pääsee muutaman viikon lomalle...

Rallin ja Pron kanssa käytiin viikko sitten naapuriseuran epiksissä. Rallille keinutreeniä ja Prolle ihan vaan kokemusta. Pro toimi hienosti vaikka halli oli ahdas ja tunnelma varsin tiivis. Treenilistaan saatiin taas vähän täydennystä.

Pron kanssa puomin käännöstreenit sujuvat varsin vaihtelevasti. Välillä on oikein hyviä ja onnistuneita treenikertoja kun taas välillä onnistumisia saa hakemalla hakea. Mutta hiljaa hyvä tulee, meillä ei oikeasti ole kiire mihinkään eikä varsinkaan tässä asiassa ruveta oikomaan! Innolla odotetaan lumien sulamista jotta päästään puomitreenejä tekemään kotipihalla.

Tässä viime sunnuntain takaakiertotreenit


Ralli kisasi Varkaudessa viime lauantaina kahden startin verran voittaen molemmat. Meno tuntuu tässä vaiheessa kevättä oikein hyvältä ja tavoitteena on pitää  hyvä fiilis ja luotto yhteiseen tekemiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti